Hoitajan työ helpottuu

• reaaliaikainen aikataulu aina mukana
• asiakkaan hoito-ohjeet ja lääkitys hoitajan kännykkään
• kuittaa automaattisesti hoitokäynnin
• puhelin voidaan kytkeä myös avaimeksi

Tehtävien ja käyntien kirjaaminen ja seuranta kännykällä

eHoiva mahdollistaa helpon, nopean ja luotettavan käyntiaikojen ja tehtävien raportoinnin kännykällä asiakaskäynnin yhteydessä.

NFC-mobiililaitteella hoitaja voi kirjata käynnin aloitus- ja lopetusajan vain koskettamalla työpisteessä olevaa älytunnistetta laitteellaan – muuta ei tarvita. Tämä yksinkertainen ja helppokäyttöinen menetelmä on myös erittäin luotettava: kirjaus onnistuu vain työpisteen luona.

Hoitaja voi kosketusmenetelmällä raportoida myös suoritetut tehtävät ja toimenpiteet. Tehtäväraportoinnin sisältö voidaan toteuttaa asiakaskohtaisesti, kysy lisää NFC:n tarjoamista mahdollisuuksista!

Käyntien ja tehtävien kirjaukset helposti mobiililaitteen näppäimistöltä, jos käytettävissä ei ole NFC-mobiililaitetta, tai NFC-tunnisteita.

Kirjaukset siirtyvät langattomasti järjestelmään, jossa ne ovat reaaliaikaisesti käytettävissä. Tarkat NFC-tunnisteilla varmennetut käynti- ja tehtäväkirjaukset antavat luotettavaa tietoa toiminnasta ja vahvan pohjan toiminnan kehittämiselle. 

Tehtävien ja käyntien reaaliaikainen seuranta


eHoiva mahdollistaa mobiililaitteella tehtyjen käyntien ja tehtävien seurannan reaaliajassa työnohjaajan työpöydällä. Työnohjaaja näkee näytöltään kaikkien käyntien tilanteen kerralla. Värikoodit kertovat yksittäisen käynnin tilanteen, jolloin työnohjaaja saa helposti ja nopeasti yleiskuvan työtilanteesta. Myöhässä olevat tai väliin jääneet käynnit näytetään hälytysvärillä, jolloin ne on helppo havaita ja puuttua mahdolliseen ongelmaan heti sen ilmetessä.
 
Graafisesti esitetty tilannekuva auttaa työnjohtoa kokonaistilanteen arvioinnissa sekä ongelmatilanteiden nopeassa havaitsemisesta ja ratkaisemisessa.
 
Toiminta tehostuu ja laatu paranee.